5 redenen om te kiezen voor Was In Sleen

Veel mensen uit Sleen en omgeving weten het inmiddels wel; je auto wassen bij WIS is altijd een goed idee, want hij wordt goed schoon en je kunt het makkelijk bereiken. Voor de mensen die nog twijfelen en op zoek zijn naar een autowasstraat in de buurt van Sleen, volgen hier 5 redenen om he auto te laten wassen bij Was In Sleen.

Korting op auto wassen in Sleen.

1 Makkelijk bereikbaar in Sleen

Sleen ligt dicht bij de N34 en Was in Sleen vindt je aan de rand van Sleen. Je rijdt er letterlijk echt zo heen of langs. Ook als je vanuit Schoonoord naar Erm rijdt, dan kom je er bijna langs. Kom je vanuit Oosterhesselen, Aalden of Zweeloo, ook dan is de autowasstraat snel te bereiken.

2 Betaal met de pin bij de terminal

Al dat gedoe met uitstappen, naar binnen lopen, wachten op medewerkers en weer verder rijden is verleden tijd, want bij ons kun je net zoals bij de McDonalds, gewoon in je auto blijven zitten en een keus maken uit welk wasprogramma je wilt. Er zijn wel 4 soorten om uit te kiezen; van normaal autowassen tot een uitgebreide behandeling met de modernste wax.

3 Maak gebruik van gratis pre-foam

Voordat je de wasstraat inrijdt kun je je auto eerst afspuiten met de hogedrukreiniger. Daarna schuim je hem helemaal vol met foam om het hardnekkige vuil er echt af te weken. Even afspoelen en je kan door de wasserette in met je auto, waar het echte werk begint.

Het gebruik van de hogedrukreiniger en het foam is gratis!

4 Kies uit 4 wasprogramma’s voor je auto of camper

We schreven het hierboven al, maar de programma’s die je bij onze autowasserette kunt kopen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. De ene is niet beter of slechter dan de andere; er zit wel verschil in de lengte en het gebruik van sop en wax.

Ons advies is om altijd te kiezen voor het programma waarin op zijn minst ook de onderkant van de auto, camper of bus gewassen wordt. De bovenkant van de auto is vrij gemakkelijk zelf nog wel een keer te doen op een zaterdag, maar de onderkant, dat is een ander verhaal.

De hogedrukreinigers die de onderzijde van de auto wassen zijn precies hard genoeg zodat opgehoopt vuil, zand en zout er goed afgespoeld worden, maar dat er geen schade ontstaat aan de rest van de carrosserie.

5 Droog is ook echt droog

En een mooi schoongewassen auto of camper is pas echt mooi schoon als hij ook droog is. En we hebben het niet over een kleine föhn die belletjes van je auto blaast, nee, dit is een serieuze blower die echt de hele auto droog blaast. En voor je het weet sta je weer buiten met een blinkend schone automobiel.