Waar kan ik mijn auto wassen?

In Sleen (Drenthe) kun je je auto wassen bij autowasstraat Was In Sleen (WIS). De moderne wasstraat voor je auto, bus, camper en motor is voorzien van een gratis foam-voorwas met hogedrukreiniger waardoor je auto blinkend schoon wordt.

Waar kan ik mijn auto wassen? In Sleen zit een autowasstraat.

Je kan je auto met de hand wassen, maar dan moet je met twee emmers gaan werken om te voorkomen dat je met het vuile water en een vieze spons krassen in je lak wrijft tijdens het schoonmaken. Het is veel makkelijker om een hoogwaardige kwaliteit autowasserette te bezoeken; dan weet je dat het je auto op de juiste manier echt schoon wordt.

Waar kan ik mijn auto schoonmaken?

In Sleen kun je je auto schoonmaken. We hebben naast een wasstraat ook de mogelijkheid waar je je auto uit kan zuigen en je matten kan uitkloppen. Niets zo fijn als een gewassen auto die van binnen ook schoongemaakt is.

Mocht je denken; krijg ik geen krassen op mijn auto als ik hem in de wasstraat was? Dan kunnen we je geruststellen.

De borstels die wij in onze autowasstraat gebruiken zijn van een extreem goede kwaliteit en zo gemaakt dat vuil er niet aan blijft hangen. Ze draaien met een perfecte snelheid rond waardoor al het vuil kras-vrij van je auto stroomt. (Lees meer over je auto wassen zonder krassen in ons blog.)

Het is belangrijk dat je gebruik maakt van onze voorwas en hogedrukreiniger. Hiermee haal je het ergste vuil (en dus zand) van je autolak af. Het hardnekkigste vuil wordt vervolgens door de borstels gedaan.

In welke autowasstraat kan ik mijn auto wassen?

Woon je in de omgeving van Emmen, Schoonoord, Sleen, Oosterhesselen of Erm? Dan kun je je auto wassen in Sleen op de Meulenakkers bij autowasstraat WIS (Was In Sleen). WIS is gemakkelijk via de rondweg te bereiken en je hoeft er nooit lang te wachten.

Heb je vragen over de autowasstraat in Sleen? Vraag het dan even aan onze collega’s, die helpen je ter plekke direct even met je vraag.

Je auto wassen in Sleen? Kom naar Autowasstraat WIS in Sleen! Via deze link vind je direct de route naar ons toe.